Zhongshan Maitian Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Zprávy

Síla účelu: Obchodní účel pro účel (všechna data, která jste hledali pro Pt 1)
Čas vydání: 2020-09-02 17:48:52  Hity: 15

V současnosti jsou údaje, které podporují tezi, že 8220;Účel odlitky21; (term ín "catch-all" pro `desk 8220; business as a force for good star 8221;) je pro podnikání velmi jasné.Jako užitečná příručka, I educ8217ve vyjmenoval všechny nejvýznamnější a aktuální údaje v tomto článku, a I prysky8217ve také kolaboval různé studie, průzkumy, a zprávy v   jedna online složka Dobře.

Prosím, neváhejte mi poslat jakékoliv nové poznatky, které mohou zahrnovat prostřednictvím mého   Profil LinkedIn   abych mohl tento zdroj udržovat v chodu a zároveň sdílet tento článek.

I 8217ve rozdělit údaje do tří hlavních oblastí wher&AV;101; účel se projevuje v podnikání: spotřebitelé, zaměstnanci a investoři.

The   Výzkum Institutu Harvardu EY Beacon   bylo zjištěno, že 8220;společnosti se silným smyslem pro účel jsou schopny lépe transformovat a inovovat.(8221; podnikatelé ze společností, které považují účel za hlavní hnací sílu strategie a rozhodovacího procesu, o nichž byla zpráva „ 8220; větší schopnost řídit úspěšné inovace a transform a ční změny.“;

Průzkum uvedl, že polovina (53%) manažerů ve společnostech se silným smyslem pro účel uvedla, že jejich organizace je úspěšná s inovacemi a transformačním úsilím, zatímco méně než pětina (19%) hlásí úspěch u společností, které nepřemýšlely o účelu.

Deloitte Insights 2020 Globální marketingové trendy Zpráva   Rovněž bylo zjištěno, že účelově řízené společnosti vykazují 30% vyšší úroveň inovací.


Předchozí: Efektivní LED zdroj má záložn...

další: ANALÝZA A RŮST PODLE LED LIGHTI...